#lorezsabella

Korang nak tau tak, estella ni walaupun plain mcm ni je, tapi depan mata lawa tau 😍 . Sebelum kami keluarkan design printed, Estella ni kedua tertinggi sales dia 😱 Even sekarang pun masih ramai yg suka memborong Estella ni . Sebab apa? Sebab... . ✔Material moss crepe (memeri) ✔Kain duyung (getah penuh) ✔Mudah untuk ambil whuduk ✔Tak perlu gosok ✔Kain sejuk . Insyaallah kalau korang pakai Estella ni, menutup aurat dengan sempurna dengan rekabentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju . Ramai yg beli Estella ni untuk buat baju bridesmaids tau. Pakai pergi ofis/kelas pun cantik. Pakai raya lagi cun 😍😍 . HARGA: RM59 SHJ SEPASANG BELI 2 PASANG KE ATAS, RM49 SHJ TAUUU 🤗🤗 . Jom dapatkan skrg ❗️Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Wahhh promosi Pre Ramadan pulak 😍😍 . Sabella ni memang best tau! Lepas satu, satu HQ buat promosi untuk girls kat luar sana . Estella yg cantik ni hanya RM49 SHJ sepasang tau kalau korang beli 2 pasang ke atas 😱😱 . Selalu sgt customer borong estella ni untuk buat baju bridesmaids, geng cikgu2 nak sedondon untuk event, pergi ofis dan kelas. Sebab senang kan, takyah iron 😁😁 . Rujuk post sebelah ok untuk stok yg available. Jom dapatkan sekarang ❗️❗️


1💬Normal

Wahhh promosi Pre Ramadan pulak 😍😍 . Sabella ni memang best tau! Lepas satu, satu HQ buat promosi untuk girls kat luar sana . Punya la nak bagi korang peluang untuk rasa sendiri penangan pakai baju tak perlu iron dari Sabella ni 🤗🤗 . Stay tuned tau untuk kami update design yg terlibat ❤️


1💬Normal

[BAJU RAYA SERENDAH RM69/psg‼️] . QUEENY BATCH 9 NI TINGGAL 3 DESIGN JA TAU, SAPA YG NAK JOM GRAB CEPATTTT ❗️❗️ . 🌹Queeny Raya 2020 batch 9 . ❤️ MOSS CREPE MADE IN KOREA ❤️ TIDAK PERLU IRON ❤️ SEJUK DAN SELESA ❤️ KAIN FULL GETAH ❤️ SIZE BERMULA XS-5XL ❤️ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL . ❌Harga Normal: RM159/psg(ibu) $$$ harga KEBABOM: RM79/PASANG (Jimat RM80!)😱 . 2 pasang ke atas, dapat harga RM69 SAHAJA 😍😍 . Jom dapatkan sekarang ❗️❗️ Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Wahhh promosi Pre Ramadan pulak 😍😍 . Sabella ni memang best tau! Lepas satu, satu HQ buat promosi untuk girls kat luar sana . Queeny untuk batch 9 hanya RM69 SHJ sepasang tau kalau korang beli 2 pasang ke atas 😱😱 . Queeny ni ramai sangat org minat, jadi stok sangat2 terhad ya. Boleh rujuk post sebelah untuk stok yg tinggal 😁


1💬Normal

Wahhh promosi Pre Ramadan pulak 😍😍 . Sabella ni memang best tau! Lepas satu, satu HQ buat promosi untuk girls kat luar sana . Punya la nak bagi korang peluang untuk rasa sendiri penangan pakai baju tak perlu iron dari Sabella ni 🤗🤗 . Stay tuned tau untuk kami update design yg terlibat ❤️


1💬Normal

[BAJU RAYA SERENDAH RM79/psg‼️] . QUEENY BATCH 5 NI TINGGAL 4 DESIGN JA TAU, SAPA YG NAK JOM GRAB CEPATTTT ❗️❗️ . Of course setiap coraknya limited gaiss.. sedondon VERSI KIDS yang confirm kebabomm bila di gayakan bersama sama ibu tersayang . 🌹Queeny Raya 2020 batch 5.0 . ❤️ MOSS CREPE MADE IN KOREA ❤️ TIDAK PERLU IRON ❤️ SEJUK DAN SELESA ❤️ KAIN FULL GETAH ❤️ SIZE BERMULA XS-5XL(IBU) ❤️ SIZE BERMULA 2THN-11THN(KIDS) ❤️ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL . ❌Harga Normal: RM159/psg(ibu) $$$ harga KEBABOM: RM79/PASANG (Jimat RM80!)😱 . ❌Harga Normal: RM119/psg(kids) $$$ harga KEBABOM: RM59/PASANG (Jimat RM60!)😱 . 📌 AKAN POS OUT 01 April 2020 📌 FULL PAYMENT ONLY ‼️VERY VERY LIMITED STOCK‼️ . Jom dapatkan sekarang ❗️❗️ Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

QUEENY RAYA 2020 UNTUK BUDAK 🌸🌸 . QUEENY BATCH 5 NI TINGGAL 4 DESIGN JA TAU, SAPA YG NAK JOM GRAB CEPATTTT ❗️❗️ . Of course setiap coraknya limited gaiss.. sedondon VERSI KIDS yang confirm kebabomm bila di gayakan bersama sama ibu tersayang . 🌹Queeny Raya 2020 batch 5.0 . ❤️ MOSS CREPE MADE IN KOREA ❤️ TIDAK PERLU IRON ❤️ SEJUK DAN SELESA ❤️ KAIN FULL GETAH ❤️ SIZE BERMULA XS-5XL(IBU) ❤️ SIZE BERMULA 2THN-11THN(KIDS) ❤️ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL . ❌Harga Normal: RM159/psg(ibu) $$$ harga KEBABOM: RM79/PASANG (Jimat RM80!)😱 . ❌Harga Normal: RM119/psg(kids) $$$ harga KEBABOM: RM59/PASANG (Jimat RM60!)😱 . 📌 AKAN POS OUT 01 April 2020 📌 FULL PAYMENT ONLY ‼️VERY VERY LIMITED STOCK‼️ . Jom dapatkan sekarang ❗️❗️ Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

[BAJU RAYA SERENDAH RM79/psg‼️] . QUEENY BATCH 5 NI TINGGAL 4 DESIGN JA TAU, SAPA YG NAK JOM GRAB CEPATTTT ❗️❗️ . Of course setiap coraknya limited gaiss.. sedondon VERSI KIDS yang confirm kebabomm bila di gayakan bersama sama ibu tersayang . 🌹Queeny Raya 2020 batch 5.0 . ❤️ MOSS CREPE MADE IN KOREA ❤️ TIDAK PERLU IRON ❤️ SEJUK DAN SELESA ❤️ KAIN FULL GETAH ❤️ SIZE BERMULA XS-5XL(IBU) ❤️ SIZE BERMULA 2THN-11THN(KIDS) ❤️ADD RM5/psg untuk saiz 4XL dan 5XL . ❌Harga Normal: RM159/psg(ibu) $$$ harga KEBABOM: RM79/PASANG (Jimat RM80!)😱 . ❌Harga Normal: RM119/psg(kids) $$$ harga KEBABOM: RM59/PASANG (Jimat RM60!)😱 . 📌 AKAN POS OUT 01 April 2020 📌 FULL PAYMENT ONLY ‼️VERY VERY LIMITED STOCK‼️ . Jom dapatkan sekarang ❗️❗️ Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Korang nak tau tak, estella ni walaupun plain mcm ni je, tapi depan mata lawa tau 😍 . Sebelum kami keluarkan design printed, Estella ni kedua tertinggi sales dia 😱 Even sekarang pun masih ramai yg suka memborong Estella ni . Sebab apa? Sebab... . ✔Material moss crepe (memeri) ✔Kain duyung (getah penuh) ✔Mudah untuk ambil whuduk ✔Tak perlu gosok ✔Kain sejuk . Insyaallah kalau korang pakai Estella ni, menutup aurat dengan sempurna dengan rekabentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju . Ramai yg beli Estella ni untuk buat baju bridesmaids tau. Pakai pergi ofis/kelas pun cantik. Pakai raya lagi cun 😍😍 . HARGA: RM59 SHJ SEPASANG 4XL,5XL + RM5 . Jom dapatkan skrg ❗️Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Korang nak tau tak, estella ni walaupun plain mcm ni je, tapi depan mata lawa tau 😍 . Sebelum kami keluarkan design printed, Estella ni kedua tertinggi sales dia 😱 Even sekarang pun masih ramai yg suka memborong Estella ni . Sebab apa? Sebab... . ✔Material moss crepe (memeri) ✔Kain duyung (getah penuh) ✔Mudah untuk ambil whuduk ✔Tak perlu gosok ✔Kain sejuk . Insyaallah kalau korang pakai Estella ni, menutup aurat dengan sempurna dengan rekabentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju . Ramai yg beli Estella ni untuk buat baju bridesmaids tau. Pakai pergi ofis/kelas pun cantik. Pakai raya lagi cun 😍😍 . HARGA: RM59 SHJ SEPASANG 4XL,5XL + RM5 . Jom dapatkan skrg ❗️Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Korang nak tau tak, estella ni walaupun plain mcm ni je, tapi depan mata lawa tau 😍 . Sebelum kami keluarkan design printed, Estella ni kedua tertinggi sales dia 😱 Even sekarang pun masih ramai yg suka memborong Estella ni . Sebab apa? Sebab... . ✔Material moss crepe (memeri) ✔Kain duyung (getah penuh) ✔Mudah untuk ambil whuduk ✔Tak perlu gosok ✔Kain sejuk . Insyaallah kalau korang pakai Estella ni, menutup aurat dengan sempurna dengan rekabentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju . Ramai yg beli Estella ni untuk buat baju bridesmaids tau. Pakai pergi ofis/kelas pun cantik. Pakai raya lagi cun 😍😍 . HARGA: RM59 SHJ SEPASANG 4XL,5XL + RM5 . Jom dapatkan skrg ❗️Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Korang nak tau tak, estella ni walaupun plain mcm ni je, tapi depan mata lawa tau 😍 . Sebelum kami keluarkan design printed, Estella ni kedua tertinggi sales dia 😱 Even sekarang pun masih ramai yg suka memborong Estella ni . Sebab apa? Sebab... . ✔Material moss crepe (memeri) ✔Kain duyung (getah penuh) ✔Mudah untuk ambil whuduk ✔Tak perlu gosok ✔Kain sejuk . Insyaallah kalau korang pakai Estella ni, menutup aurat dengan sempurna dengan rekabentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju . Ramai yg beli Estella ni untuk buat baju bridesmaids tau. Pakai pergi ofis/kelas pun cantik. Pakai raya lagi cun 😍😍 . HARGA: RM59 SHJ SEPASANG 4XL,5XL + RM5 . Jom dapatkan skrg ❗️Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Korang nak tau tak, estella ni walaupun plain mcm ni je, tapi depan mata lawa tau 😍 . Sebelum kami keluarkan design printed, Estella ni kedua tertinggi sales dia 😱 Even sekarang pun masih ramai yg suka memborong Estella ni . Sebab apa? Sebab... . ✔Material moss crepe (memeri) ✔Kain duyung (getah penuh) ✔Mudah untuk ambil whuduk ✔Tak perlu gosok ✔Kain sejuk . Insyaallah kalau korang pakai Estella ni, menutup aurat dengan sempurna dengan rekabentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju . Ramai yg beli Estella ni untuk buat baju bridesmaids tau. Pakai pergi ofis/kelas pun cantik. Pakai raya lagi cun 😍😍 . HARGA: RM59 SHJ SEPASANG 4XL,5XL + RM5 . Jom dapatkan skrg ❗️Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Korang nak tau tak, estella ni walaupun plain mcm ni je, tapi depan mata lawa tau 😍 . Sebelum kami keluarkan design printed, Estella ni kedua tertinggi sales dia 😱 Even sekarang pun masih ramai yg suka memborong Estella ni . Sebab apa? Sebab... . ✔Material moss crepe (memeri) ✔Kain duyung (getah penuh) ✔Mudah untuk ambil whuduk ✔Tak perlu gosok ✔Kain sejuk . Insyaallah kalau korang pakai Estella ni, menutup aurat dengan sempurna dengan rekabentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju . Ramai yg beli Estella ni untuk buat baju bridesmaids tau. Pakai pergi ofis/kelas pun cantik. Pakai raya lagi cun 😍😍 . HARGA: RM59 SHJ SEPASANG 4XL,5XL + RM5 . Jom dapatkan skrg ❗️Klik link di bio untuk order 📱


1💬Normal

Dalam sibuk nak cari baju raya tu, korang jangan lupa kat si Qaissa ni pulak tau 😁 . Walaupun Qaissa ni set blouse dan palazzo, korang still boleh pakai untuk pergi beraya hari 2,3,4 tau. Sebab Qaissa suit ni bukan saja sopan dan menutup aurat, material kain juga sejuk dan tak perlu iron 😍😍 . Jadi takda la korang nak berebut iron time kat kampung nanti kan hehe. Sempat lagi ni untuk korang grab sebelum raya. Nanti dah habis stok, jangan complaint ok 😜 . Taknak pakai time raya, nak pakai travel, pergi ofis pun boleh tau 👍 . HARGA: RM69 SEPASANG SAIZ 4XL, 5XL KENA + RM5


1💬Normal

Dalam sibuk nak cari baju raya tu, korang jangan lupa kat si Qaissa ni pulak tau 😁 . Walaupun Qaissa ni set blouse dan palazzo, korang still boleh pakai untuk pergi beraya hari 2,3,4 tau. Sebab Qaissa suit ni bukan saja sopan dan menutup aurat, material kain juga sejuk dan tak perlu iron 😍😍 . Jadi takda la korang nak berebut iron time kat kampung nanti kan hehe. Sempat lagi ni untuk korang grab sebelum raya. Nanti dah habis stok, jangan complaint ok 😜 . Taknak pakai time raya, nak pakai travel, pergi ofis pun boleh tau 👍 . HARGA: RM69 SEPASANG SAIZ 4XL, 5XL KENA + RM5


1💬Normal

Dalam sibuk nak cari baju raya tu, korang jangan lupa kat si Qaissa ni pulak tau 😁 . Walaupun Qaissa ni set blouse dan palazzo, korang still boleh pakai untuk pergi beraya hari 2,3,4 tau. Sebab Qaissa suit ni bukan saja sopan dan menutup aurat, material kain juga sejuk dan tak perlu iron 😍😍 . Jadi takda la korang nak berebut iron time kat kampung nanti kan hehe. Sempat lagi ni untuk korang grab sebelum raya. Nanti dah habis stok, jangan complaint ok 😜 . Taknak pakai time raya, nak pakai travel, pergi ofis pun boleh tau 👍 . HARGA: RM69 SEPASANG SAIZ 4XL, 5XL KENA + RM5


1💬Normal

Dalam sibuk nak cari baju raya tu, korang jangan lupa kat si Qaissa ni pulak tau 😁 . Walaupun Qaissa ni set blouse dan palazzo, korang still boleh pakai untuk pergi beraya hari 2,3,4 tau. Sebab Qaissa suit ni bukan saja sopan dan menutup aurat, material kain juga sejuk dan tak perlu iron 😍😍 . Jadi takda la korang nak berebut iron time kat kampung nanti kan hehe. Sempat lagi ni untuk korang grab sebelum raya. Nanti dah habis stok, jangan complaint ok 😜 . Taknak pakai time raya, nak pakai travel, pergi ofis pun boleh tau 👍 . HARGA: RM69 SEPASANG SAIZ 4XL, 5XL KENA + RM5


1💬Normal

Dalam sibuk nak cari baju raya tu, korang jangan lupa kat si Qaissa ni pulak tau 😁 . Walaupun Qaissa ni set blouse dan palazzo, korang still boleh pakai untuk pergi beraya hari 2,3,4 tau. Sebab Qaissa suit ni bukan saja sopan dan menutup aurat, material kain juga sejuk dan tak perlu iron 😍😍 . Jadi takda la korang nak berebut iron time kat kampung nanti kan hehe. Sempat lagi ni untuk korang grab sebelum raya. Nanti dah habis stok, jangan complaint ok 😜 . Taknak pakai time raya, nak pakai travel, pergi ofis pun boleh tau 👍 . HARGA: RM69 SEPASANG SAIZ 4XL, 5XL KENA + RM5


1💬Normal

Dalam sibuk nak cari baju raya tu, korang jangan lupa kat si Qaissa ni pulak tau 😁 . Walaupun Qaissa ni set blouse dan palazzo, korang still boleh pakai untuk pergi beraya hari 2,3,4 tau. Sebab Qaissa suit ni bukan saja sopan dan menutup aurat, material kain juga sejuk dan tak perlu iron 😍😍 . Jadi takda la korang nak berebut iron time kat kampung nanti kan hehe. Sempat lagi ni untuk korang grab sebelum raya. Nanti dah habis stok, jangan complaint ok 😜 . Taknak pakai time raya, nak pakai travel, pergi ofis pun boleh tau 👍 . HARGA: RM69 SEPASANG SAIZ 4XL, 5XL KENA + RM5


1💬Normal

Next Page