#suitumrah

Atas permintaan ramai, baju kurung malas gosok esok restok! Ada juga utk kanak2. _ Design laku keras. Harga mampu milik. Paling best tak payah gosok. _ Asal restok jer hbs. Korang wajib try 1. Very rekemended. Kak Yana pon dah ada sepasang. Ni tgh cuci mata sekali nak beli warna apa lagi🤭 _ Siapa nak selit order pm tepi ya. Baju paling berbaloi dan perfect gila utk abad ni. _ _ #JelitaWardrobeOfficialReseller #LubukJutawanxJelitaWardrobe #KurungAgungExpress #Bajukurung #Bajukurungmoden #Bajukurungironless #Kurungmoden #Bajubridesmaid #Blouselabuh #Blousemosscrepe #Jubahmosscrepe #suitumrah #Bajuumrah #Telekungumrah #Suitmuslimah #Bajutravel #Blousetakpayahhgosok #Tudungtravel #Jubahseluar #Jubahumrah #Blousemuslimah #Bajuironless #Jubahmosscrepe #bajukurungraya #bajukurungcantik


0💬Normal

🍁 Marissa Suit 7.0 RM99sm / RM107ss . 🍄 Material como crepe • tidak panas • tidak melekap . 🍄 Cutting Longgar princess cut 🍄 Bf & Nursing Friendly 🍄 Hand cuff bergetah di bahagian dalam 🍄 Pinggang seluar full getah 🍄 Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🍄 Poket berzip pada kiri & kanan baju 🍄 Ada 5 warna menarik . 🌟 HARGA • RM99sm • RM107ss . 📲 Untuk order whatsapp 012-6783955 . atau . 📲 klik link whatsapp di info profile untuk direct whatsapp dengan admin @geroboksyazahra. . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipelitewafra #marissasuit #marissa #marissa7 #suithaji #suitumrah #suitumrahhaji #suitselesa #bajuplain #blouseseluar #bajucantikmurah #bajumurah #materialcomocrepe #bajumenarik #bajucikgu #bajucikgucikgu #bajurayahaji #rayahaji2019 #bajurayakorban


0💬Normal

🍁 Marissa Suit 7.0 RM99sm / RM107ss . 🍄 Material como crepe • tidak panas • tidak melekap . 🍄 Cutting Longgar princess cut 🍄 Bf & Nursing Friendly 🍄 Hand cuff bergetah di bahagian dalam 🍄 Pinggang seluar full getah 🍄 Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🍄 Poket berzip pada kiri & kanan baju 🍄 Ada 5 warna menarik . 🌟 HARGA • RM99sm • RM107ss . 📲 Untuk order whatsapp 012-6783955 . atau . 📲 klik link whatsapp di info profile untuk direct whatsapp dengan admin @geroboksyazahra. . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipelitewafra #marissasuit #marissa #marissa7 #suithaji #suitumrah #suitumrahhaji #suitselesa #bajuplain #blouseseluar #bajucantikmurah #bajumurah #materialcomocrepe #bajumenarik #bajucikgu #bajucikgucikgu #bajurayahaji #rayahaji2019 #bajurayakorban


0💬Normal

🍁 Marissa Suit 7.0 RM99sm / RM107ss . 🍄 Material como crepe • tidak panas • tidak melekap . 🍄 Cutting Longgar princess cut 🍄 Bf & Nursing Friendly 🍄 Hand cuff bergetah di bahagian dalam 🍄 Pinggang seluar full getah 🍄 Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🍄 Poket berzip pada kiri & kanan baju 🍄 Ada 5 warna menarik . 🌟 HARGA • RM99sm • RM107ss . 📲 Untuk order whatsapp 012-6783955 . atau . 📲 klik link whatsapp di info profile untuk direct whatsapp dengan admin @geroboksyazahra. . #geroboksyazahra #muslimahelite #dropshipelitewafra #marissasuit #marissa #marissa7 #suithaji #suitumrah #suitumrahhaji #suitselesa #bajuplain #blouseseluar #bajucantikmurah #bajumurah #materialcomocrepe #bajumenarik #bajucikgu #bajucikgucikgu #bajurayahaji #rayahaji2019 #bajurayakorban


0💬Normal

🦋 SALE SUIT NADINE 2 RM95sm / RM103ss . 🐞 Material knitting yang tentu tidak renyuk 🐞 Material tidak nipis dan jarang. 🐞 Zip di dada memudahkan pemakaian dan menyusu anak 🐞 Tangan terdapat butang memudahkan wuduk 🐞 Poket di sisi baju sebelah kanan 🐞 Pinggang seluar getah sepenuhnya sangat selesa dipakai 🐞 Terdapat poket di sisi kiri dan kanan seluar 🐞 Potongan seluar dan baju longgar dan sangat selesa 🐞 Terdapat 6 pilihan warna yang menawan . 🔗 HARGA: • RM95sm • RM103ss . 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 . #suitnadine #nadine2 #suit #jubahseluar #umrahhaji #suitumrahhaji #suitumrah #suithaji #jubahseluarplain #koleksinadine #jubahseluarmurah #jubahseluarcantik #bajukerja #bajujalan #jubahseluarjalan #suitwanita #suitumrah #suithaji #bajucantik #suitcantik #suitwanitamurah #suitwanitaplain #koleksisuitwanita #koleksisuit #salenadine #salenadinesuit #salesuitnadine


0💬Normal

🦋 SALE SUIT NADINE 2 RM95sm / RM103ss . 🐞 Material knitting yang tentu tidak renyuk 🐞 Material tidak nipis dan jarang. 🐞 Zip di dada memudahkan pemakaian dan menyusu anak 🐞 Tangan terdapat butang memudahkan wuduk 🐞 Poket di sisi baju sebelah kanan 🐞 Pinggang seluar getah sepenuhnya sangat selesa dipakai 🐞 Terdapat poket di sisi kiri dan kanan seluar 🐞 Potongan seluar dan baju longgar dan sangat selesa 🐞 Terdapat 6 pilihan warna yang menawan . 🔗 HARGA: • RM95sm • RM103ss . 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 . #suitnadine #nadine2 #suit #jubahseluar #umrahhaji #suitumrahhaji #suitumrah #suithaji #jubahseluarplain #koleksinadine #jubahseluarmurah #jubahseluarcantik #bajukerja #bajujalan #jubahseluarjalan #suitwanita #suitumrah #suithaji #bajucantik #suitcantik #suitwanitamurah #suitwanitaplain #koleksisuitwanita #koleksisuit #salenadine #salenadinesuit #salesuitnadine


0💬Normal

🦋 SALE SUIT NADINE 2 RM95sm / RM103ss . 🐞 Material knitting yang tentu tidak renyuk 🐞 Material tidak nipis dan jarang. 🐞 Zip di dada memudahkan pemakaian dan menyusu anak 🐞 Tangan terdapat butang memudahkan wuduk 🐞 Poket di sisi baju sebelah kanan 🐞 Pinggang seluar getah sepenuhnya sangat selesa dipakai 🐞 Terdapat poket di sisi kiri dan kanan seluar 🐞 Potongan seluar dan baju longgar dan sangat selesa 🐞 Terdapat 6 pilihan warna yang menawan . 🔗 HARGA: • RM95sm • RM103ss . 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 . #suitnadine #nadine2 #suit #jubahseluar #umrahhaji #suitumrahhaji #suitumrah #suithaji #jubahseluarplain #koleksinadine #jubahseluarmurah #jubahseluarcantik #bajukerja #bajujalan #jubahseluarjalan #suitwanita #suitumrah #suithaji #bajucantik #suitcantik #suitwanitamurah #suitwanitaplain #koleksisuitwanita #koleksisuit #salenadine #salenadinesuit #salesuitnadine


0💬Normal

🦋 SALE SUIT NADINE 2 RM95sm / RM103ss . 🐞 Material knitting yang tentu tidak renyuk 🐞 Material tidak nipis dan jarang. 🐞 Zip di dada memudahkan pemakaian dan menyusu anak 🐞 Tangan terdapat butang memudahkan wuduk 🐞 Poket di sisi baju sebelah kanan 🐞 Pinggang seluar getah sepenuhnya sangat selesa dipakai 🐞 Terdapat poket di sisi kiri dan kanan seluar 🐞 Potongan seluar dan baju longgar dan sangat selesa 🐞 Terdapat 6 pilihan warna yang menawan . 🔗 HARGA: • RM95sm • RM103ss . 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 . #suitnadine #nadine2 #suit #jubahseluar #umrahhaji #suitumrahhaji #suitumrah #suithaji #jubahseluarplain #koleksinadine #jubahseluarmurah #jubahseluarcantik #bajukerja #bajujalan #jubahseluarjalan #suitwanita #suitumrah #suithaji #bajucantik #suitcantik #suitwanitamurah #suitwanitaplain #koleksisuitwanita #koleksisuit #salenadine #salenadinesuit #salesuitnadine


0💬Normal

🦋 SALE SUIT NADINE 2 RM95sm / RM103ss . 🐞 Material knitting yang tentu tidak renyuk 🐞 Material tidak nipis dan jarang. 🐞 Zip di dada memudahkan pemakaian dan menyusu anak 🐞 Tangan terdapat butang memudahkan wuduk 🐞 Poket di sisi baju sebelah kanan 🐞 Pinggang seluar getah sepenuhnya sangat selesa dipakai 🐞 Terdapat poket di sisi kiri dan kanan seluar 🐞 Potongan seluar dan baju longgar dan sangat selesa 🐞 Terdapat 6 pilihan warna yang menawan . 🔗 HARGA: • RM95sm • RM103ss . 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 . #suitnadine #nadine2 #suit #jubahseluar #umrahhaji #suitumrahhaji #suitumrah #suithaji #jubahseluarplain #koleksinadine #jubahseluarmurah #jubahseluarcantik #bajukerja #bajujalan #jubahseluarjalan #suitwanita #suitumrah #suithaji #bajucantik #suitcantik #suitwanitamurah #suitwanitaplain #koleksisuitwanita #koleksisuit #salenadine #salenadinesuit #salesuitnadine


0💬Normal

🦋 SALE SUIT NADINE 2 RM95sm / RM103ss . 🐞 Material knitting yang tentu tidak renyuk 🐞 Material tidak nipis dan jarang. 🐞 Zip di dada memudahkan pemakaian dan menyusu anak 🐞 Tangan terdapat butang memudahkan wuduk 🐞 Poket di sisi baju sebelah kanan 🐞 Pinggang seluar getah sepenuhnya sangat selesa dipakai 🐞 Terdapat poket di sisi kiri dan kanan seluar 🐞 Potongan seluar dan baju longgar dan sangat selesa 🐞 Terdapat 6 pilihan warna yang menawan . 🔗 HARGA: • RM95sm • RM103ss . 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 . #suitnadine #nadine2 #suit #jubahseluar #umrahhaji #suitumrahhaji #suitumrah #suithaji #jubahseluarplain #koleksinadine #jubahseluarmurah #jubahseluarcantik #bajukerja #bajujalan #jubahseluarjalan #suitwanita #suitumrah #suithaji #bajucantik #suitcantik #suitwanitamurah #suitwanitaplain #koleksisuitwanita #koleksisuit #salenadine #salenadinesuit #salesuitnadine


0💬Normal

🦋 SALE SUIT NADINE 2 RM95sm / RM103ss . 🐞 Material knitting yang tentu tidak renyuk 🐞 Material tidak nipis dan jarang. 🐞 Zip di dada memudahkan pemakaian dan menyusu anak 🐞 Tangan terdapat butang memudahkan wuduk 🐞 Poket di sisi baju sebelah kanan 🐞 Pinggang seluar getah sepenuhnya sangat selesa dipakai 🐞 Terdapat poket di sisi kiri dan kanan seluar 🐞 Potongan seluar dan baju longgar dan sangat selesa 🐞 Terdapat 6 pilihan warna yang menawan . 🔗 HARGA: • RM95sm • RM103ss . 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 . #suitnadine #nadine2 #suit #jubahseluar #umrahhaji #suitumrahhaji #suitumrah #suithaji #jubahseluarplain #koleksinadine #jubahseluarmurah #jubahseluarcantik #bajukerja #bajujalan #jubahseluarjalan #suitwanita #suitumrah #suithaji #bajucantik #suitcantik #suitwanitamurah #suitwanitaplain #koleksisuitwanita #koleksisuit #salenadine #salenadinesuit #salesuitnadine


0💬Normal

🦋 SALE SUIT NADINE 2 RM95sm / RM103ss . 🐞 Material knitting yang tentu tidak renyuk 🐞 Material tidak nipis dan jarang. 🐞 Zip di dada memudahkan pemakaian dan menyusu anak 🐞 Tangan terdapat butang memudahkan wuduk 🐞 Poket di sisi baju sebelah kanan 🐞 Pinggang seluar getah sepenuhnya sangat selesa dipakai 🐞 Terdapat poket di sisi kiri dan kanan seluar 🐞 Potongan seluar dan baju longgar dan sangat selesa 🐞 Terdapat 6 pilihan warna yang menawan . 🔗 HARGA: • RM95sm • RM103ss . 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 📲 Untuk order, whatsapp 012-6783955 . #suitnadine #nadine2 #suit #jubahseluar #umrahhaji #suitumrahhaji #suitumrah #suithaji #jubahseluarplain #koleksinadine #jubahseluarmurah #jubahseluarcantik #bajukerja #bajujalan #jubahseluarjalan #suitwanita #suitumrah #suithaji #bajucantik #suitcantik #suitwanitamurah #suitwanitaplain #koleksisuitwanita #koleksisuit #salenadine #salenadinesuit #salesuitnadine


0💬Normal

KYRA ABAYA . ✅Material Korea Como Crepe ✅Wudhu & BF friendly ✅Poket Kanan ✅Pinggang seluar separuh bergetah ✅Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✅Dart dibahagian belakang baju . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #abayamoden #suitpoket #abayapoket #blousemurah #abayamurah #dropshipwanted #blousesuitlabuh #blousepastel #suitumrah #blousemuslimah #dropshipdiperlukan #abayaseluar #blousesuitcantik #abayaropol #blousefishtail #jubahseluar #abayacardigan #blousepoket #bajudinnermurah #abayajacket #officewear #abayaplain #abayaruffle #abayajacket #suitfishtail #blousesuitmuslimah #blousesuitmurah #blouselabuh #blousesuit #blouseplain


0💬Normal

KYRA ABAYA . ✅Material Korea Como Crepe ✅Wudhu & BF friendly ✅Poket Kanan ✅Pinggang seluar separuh bergetah ✅Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✅Dart dibahagian belakang baju . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #abayamoden #suitpoket #abayapoket #blousemurah #abayamurah #dropshipwanted #blousesuitlabuh #blousepastel #suitumrah #blousemuslimah #dropshipdiperlukan #abayaseluar #blousesuitcantik #abayaropol #blousefishtail #jubahseluar #abayacardigan #blousepoket #bajudinnermurah #abayajacket #officewear #abayaplain #abayaruffle #abayajacket #suitfishtail #blousesuitmuslimah #blousesuitmurah #blouselabuh #blousesuit #blouseplain


0💬Normal

KYRA ABAYA . ✅Material Korea Como Crepe ✅Wudhu & BF friendly ✅Poket Kanan ✅Pinggang seluar separuh bergetah ✅Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✅Dart dibahagian belakang baju . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #abayamoden #suitpoket #abayapoket #blousemurah #abayamurah #dropshipwanted #blousesuitlabuh #blousepastel #suitumrah #blousemuslimah #dropshipdiperlukan #abayaseluar #blousesuitcantik #abayaropol #blousefishtail #jubahseluar #abayacardigan #blousepoket #bajudinnermurah #abayajacket #officewear #abayaplain #abayaruffle #abayajacket #suitfishtail #blousesuitmuslimah #blousesuitmurah #blouselabuh #blousesuit #blouseplain


0💬Normal

KYRA ABAYA . ✅Material Korea Como Crepe ✅Wudhu & BF friendly ✅Poket Kanan ✅Pinggang seluar separuh bergetah ✅Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✅Dart dibahagian belakang baju . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #abayamoden #suitpoket #abayapoket #blousemurah #abayamurah #dropshipwanted #blousesuitlabuh #blousepastel #suitumrah #blousemuslimah #dropshipdiperlukan #abayaseluar #blousesuitcantik #abayaropol #blousefishtail #jubahseluar #abayacardigan #blousepoket #bajudinnermurah #abayajacket #officewear #abayaplain #abayaruffle #abayajacket #suitfishtail #blousesuitmuslimah #blousesuitmurah #blouselabuh #blousesuit #blouseplain


0💬Normal

KYRA ABAYA . ✅Material Korea Como Crepe ✅Wudhu & BF friendly ✅Poket Kanan ✅Pinggang seluar separuh bergetah ✅Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✅Dart dibahagian belakang baju . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #abayamoden #suitpoket #abayapoket #blousemurah #abayamurah #dropshipwanted #blousesuitlabuh #blousepastel #suitumrah #blousemuslimah #dropshipdiperlukan #abayaseluar #blousesuitcantik #abayaropol #blousefishtail #jubahseluar #abayacardigan #blousepoket #bajudinnermurah #abayajacket #officewear #abayaplain #abayaruffle #abayajacket #suitfishtail #blousesuitmuslimah #blousesuitmurah #blouselabuh #blousesuit #blouseplain


0💬Normal

KYRA ABAYA . ✅Material Korea Como Crepe ✅Wudhu & BF friendly ✅Poket Kanan ✅Pinggang seluar separuh bergetah ✅Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✅Dart dibahagian belakang baju . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #abayamoden #suitpoket #abayapoket #blousemurah #abayamurah #dropshipwanted #blousesuitlabuh #blousepastel #suitumrah #blousemuslimah #dropshipdiperlukan #abayaseluar #blousesuitcantik #abayaropol #blousefishtail #jubahseluar #abayacardigan #blousepoket #bajudinnermurah #abayajacket #officewear #abayaplain #abayaruffle #abayajacket #suitfishtail #blousesuitmuslimah #blousesuitmurah #blouselabuh #blousesuit #blouseplain


0💬Normal

KYRA ABAYA . ✅Material Korea Como Crepe ✅Wudhu & BF friendly ✅Poket Kanan ✅Pinggang seluar separuh bergetah ✅Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✅Dart dibahagian belakang baju . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #abayamoden #suitpoket #abayapoket #blousemurah #abayamurah #dropshipwanted #blousesuitlabuh #blousepastel #suitumrah #blousemuslimah #dropshipdiperlukan #abayaseluar #blousesuitcantik #abayaropol #blousefishtail #jubahseluar #abayacardigan #blousepoket #bajudinnermurah #abayajacket #officewear #abayaplain #abayaruffle #abayajacket #suitfishtail #blousesuitmuslimah #blousesuitmurah #blouselabuh #blousesuit #blouseplain


0💬Normal

KYRA ABAYA . ✅Material Korea Como Crepe ✅Wudhu & BF friendly ✅Poket Kanan ✅Pinggang seluar separuh bergetah ✅Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ✅Dart dibahagian belakang baju . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #abayamoden #suitpoket #abayapoket #blousemurah #abayamurah #dropshipwanted #blousesuitlabuh #blousepastel #suitumrah #blousemuslimah #dropshipdiperlukan #abayaseluar #blousesuitcantik #abayaropol #blousefishtail #jubahseluar #abayacardigan #blousepoket #bajudinnermurah #abayajacket #officewear #abayaplain #abayaruffle #abayajacket #suitfishtail #blousesuitmuslimah #blousesuitmurah #blouselabuh #blousesuit #blouseplain


0💬Normal

✳️SUITE HABIBAH UMRAH DAN HAJI + PLUSSIZE✳️ . ALHAMDULILLAH TAHUN NI DAPAT MENUNAIKAN IBADAH UMRAH, SYUKUR YA ALLAH. PASTI SUIT HABIBAH ADA DLM LIST MATERIAL YANG SENANG JAGA DAN TAHAN LASAK COMO CREP . PILIHAN WARNA HITAM DAN PUTIH PASTI MENJADI WARNA UTAMA. SAIZ XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL TIADA ADD ON HARGA OK. BEST KAN!! . 📌MATERIAL COMO CREPE 📌ZIP BF 📌TGN GETAH 📌POKET BELAH KANAN TIDAK BERZIP DAN POKET BELAH KIRI BERZIP 📌SELUAR GETAH KELILING . ☆RM69 ONLY☆ GRAB NOW ❗ ❗ ❗ 📲 0176946012 #blousetunic#blousetunicplain#blouseplain#tunicplain#longblouse#blouselabuh#blouselabuhmurah#longblousemurah#longblouseplain#tunicmurah#blousetunicmurah#bajulabuhplussize#blouseplussize#longblouseplussize#blouselabuhplussize#longtunicplain#longtunicplussize#blouselabuhplain#suitumrah#tunicplainplussize#suithaji#tunicsuitumrah#tunicsuithaji#palazosuit#tunicsuit#tunicsuitplain#tunicap#tunicplainap#tunicsuitap#2020ap


0💬Normal

Next Page