#kurungcotton

#NEWCOLLECTION #NEWDESIGN . . Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik LINK @rtwkurung.cotton ❤️ . . #bajukurung #minikurungcotton #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Kurung Modern Payung Ruffle | RM79.00* (exc postage) . . Ciri-ciri :- - Material Heavy Chiffon Crepe - Ironless - Zip belakang baju / lengan - Wudhuk friendly - Ruffle di bahagian bawah baju - Pinggang kain berzip & bergetah - Kain kembang payung . . *Jadual Pengeposan : Selasa / Khamis / Sabtu sahaja* . . Tempoh Penerimaan : *Semen. Malaysia - 4 hingga 5 hari bekerja* *Sabah / Sarawak - 5 - 7 hari berkerja* . . Item direct dari Vietnam 🇻🇳 terus kepada Penerima .. Penghantaran melalui GDEX KURIER . . Nota : *Tiada urgent/rushing/push" order* *If 2 3 hari nak pakai, tak digalakkan order* Pertukaran size tidak dibenarkan selepas submit order. Sila RUJUK CARTA . . Nota : *Ukuran - /+ 1" dari carta ukuran* *warna asal kemungkinan sedikit gelap dan 10% berbeza disebabkan pencahayaan* . . Klik link WhatsApp untuk sebarang pertanyaan / order ❤️ . . #kurungcottonmoden #bajukurungcottonmalaysia #kurungbridemaids #englishcotton #minikurungcotton #kurungcottonmurah #kurungcotton #kurungmini #bazarpaknil #bajukurunglace #setsedondon #bajukurungmoden #kebayamoden #kurungkedah #kurung #kurungmalaysia #kebarung #bajukurungterkini #kurungmoden #peplumraya #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungcotton


0💬Normal

Berat dah ideal tapi lemak tinggi? Shape takde? Korang prefer yang mana, kanan ke kiri? Nak berat ideal or nak bentuk badan ideal? Nak cara mudah nak dapatkan bentuk badan yang cantik dan singkirkan lemak pada bahagian-bahagian tertentu? . . 📲01128612049


1💬Normal

❗❗SIZE XS HINGGA 3XL❗❗ . ✨KURUNG CHEMPAKA ✨ . Whatsapp reen for fast respond yaa😘😘link ada di bio❗❗ . Hi sister jgn frust baju lambat release 😘raya kan sebulan. Time PKPB ni kita bersederhana sahaja tp baju nk jugak tukar2 kan pas raya bole p wat belajaq, kerja. Penuhkan wardrobe korang dgn baju terbaru 🌹 . ▫️Design Kurung Moden. Kembang sedikit ▫️warna eksklusif yg hot n high demand ▫️Material baju mudah gosok ▫️Warna yg cantik2 n hot ▫️Cutting Loose X ketat n sendat ▫️Jenis Kain duyung ▫️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ▫️Zip Kain Sebelah Kiri ▫️Saiz XS S M L XL 2XL 3XL ▫️Wuduk friendly . 🌸 RM95 SM /RM100 SS . 👉🏻 PLUS SIZE 2XL& 3XL ADD RM5 . FREE POSTAGE📮 . LOOSE CUTTING . READYSTOCK❗❗ . ❌ NO REFUND ❌NO RETURN . #reenaz😊#reenazPineng#songket #minikurung#kurtaraya#kurungraya#kurungkedah#kebayalabuh#kebaya#batik #powerbankmurah#powerbankmalaysia #usbcable#cablemurah#pinengOri #readystock#freepostage#kebarung #kebayalabuh#blousemurah #kurtaslimfit#songkettabur #kurungkedah#kurungcotton#yarrascaft #bawalsatin#bawalmurah#bawalexpress #bawalantikedut


0💬Normal

🔴 SALE PECAH GUDANG EXTENDED (31/5-1/6/20) 🔴 - 1 pasang - RM 65 + RM 8 sm/ RM 11 ss 2 pasang - RM 100 + RM 11 sm/ RM 16 ss - 🦋KURUNG MODEN EXCLUSIVE code EX🦋 💯 english cotton ✨Kain: Selisih depan ✨Pinggang: Getah penuh ✨Zip dibelakang baju ❗Our stock is always running. Please prepare 3-5 backup code for your order - Whatsapp Shya atau klik link di bio: 📲 +60182123210 📲 +60182123210 📲 +60182123210 - 📝 Order hanya dihantar selepas pembayaran. 🙏🏻 Sorry. Strictly no urgent order or booking/deposit. 📌 First pay, first serve. Thank you 💛 #KurungModen #KurungModenCotton #KurungMurah #KurungModenMurah #KurungModenExclusiveDhiaCotton #KurungModenDhiaCotton #KurungCotton #KurungBawahRM100 #BajuCikgu #BajuMurah #BajuRaya #BajuRayaMurah #BajuRayaBajet #BajuKenduri #BajuBridemaids #BajuOpenHouse #Sale #SpecialOffer #Offer


0💬Normal

🔴 SALE PECAH GUDANG EXTENDED (31/5-1/6/20) 🔴 - 1 pasang - RM 65 + RM 8 sm/ RM 11 ss 2 pasang - RM 100 + RM 11 sm/ RM 16 ss - 🦋KURUNG MODEN EXCLUSIVE code EX🦋 💯 english cotton ✨Kain: Selisih depan ✨Pinggang: Getah penuh ✨Zip dibelakang baju ❗Our stock is always running. Please prepare 3-5 backup code for your order - Whatsapp Shya atau klik link di bio: 📲 +60182123210 📲 +60182123210 📲 +60182123210 - 📝 Order hanya dihantar selepas pembayaran. 🙏🏻 Sorry. Strictly no urgent order or booking/deposit. 📌 First pay, first serve. Thank you 💛 #KurungModen #KurungModenCotton #KurungMurah #KurungModenMurah #KurungModenExclusiveDhiaCotton #KurungModenDhiaCotton #KurungCotton #KurungBawahRM100 #BajuCikgu #BajuMurah #BajuRaya #BajuRayaMurah #BajuRayaBajet #BajuKenduri #BajuBridemaids #BajuOpenHouse #Sale #SpecialOffer #Offer


0💬Normal

🔴 SALE PECAH GUDANG EXTENDED (31/5-1/6/20) 🔴 - 1 pasang - RM 65 + RM 8 sm/ RM 11 ss 2 pasang - RM 100 + RM 11 sm/ RM 16 ss - 🦋KURUNG MODEN EXCLUSIVE code EX🦋 💯 english cotton ✨Kain: Selisih depan ✨Pinggang: Getah penuh ✨Zip dibelakang baju ❗Our stock is always running. Please prepare 3-5 backup code for your order - Whatsapp Shya atau klik link di bio: 📲 +60182123210 📲 +60182123210 📲 +60182123210 - 📝 Order hanya dihantar selepas pembayaran. 🙏🏻 Sorry. Strictly no urgent order or booking/deposit. 📌 First pay, first serve. Thank you 💛 #KurungModen #KurungModenCotton #KurungMurah #KurungModenMurah #KurungModenExclusiveDhiaCotton #KurungModenDhiaCotton #KurungCotton #KurungBawahRM100 #BajuCikgu #BajuMurah #BajuRaya #BajuRayaMurah #BajuRayaBajet #BajuKenduri #BajuBridemaids #BajuOpenHouse #Sale #SpecialOffer #Offer


0💬Normal

🔴 SALE PECAH GUDANG EXTENDED (31/5-1/6/20) 🔴 - 1 pasang - RM 65 + RM 8 sm/ RM 11 ss 2 pasang - RM 100 + RM 11 sm/ RM 16 ss - 🦋KURUNG MODEN EXCLUSIVE code EX🦋 💯 english cotton ✨Kain: Selisih depan ✨Pinggang: Getah penuh ✨Zip dibelakang baju ❗Our stock is always running. Please prepare 3-5 backup code for your order - Whatsapp Shya atau klik link di bio: 📲 +60182123210 📲 +60182123210 📲 +60182123210 - 📝 Order hanya dihantar selepas pembayaran. 🙏🏻 Sorry. Strictly no urgent order or booking/deposit. 📌 First pay, first serve. Thank you 💛 #KurungModen #KurungModenCotton #KurungMurah #KurungModenMurah #KurungModenExclusiveDhiaCotton #KurungModenDhiaCotton #KurungCotton #KurungBawahRM100 #BajuCikgu #BajuMurah #BajuRaya #BajuRayaMurah #BajuRayaBajet #BajuKenduri #BajuBridemaids #BajuOpenHouse #Sale #SpecialOffer #Offer


0💬Normal

🔴 SALE PECAH GUDANG EXTENDED (31/5-1/6/20) 🔴 - 1 pasang - RM 65 + RM 8 sm/ RM 11 ss 2 pasang - RM 100 + RM 11 sm/ RM 16 ss - 🦋KURUNG MODEN EXCLUSIVE code EX🦋 💯 english cotton ✨Kain: Selisih depan ✨Pinggang: Getah penuh ✨Zip dibelakang baju ❗Our stock is always running. Please prepare 3-5 backup code for your order - Whatsapp Shya atau klik link di bio: 📲 +60182123210 📲 +60182123210 📲 +60182123210 - 📝 Order hanya dihantar selepas pembayaran. 🙏🏻 Sorry. Strictly no urgent order or booking/deposit. 📌 First pay, first serve. Thank you 💛 #KurungModen #KurungModenCotton #KurungMurah #KurungModenMurah #KurungModenExclusiveDhiaCotton #KurungModenDhiaCotton #KurungCotton #KurungBawahRM100 #BajuCikgu #BajuMurah #BajuRaya #BajuRayaMurah #BajuRayaBajet #BajuKenduri #BajuBridemaids #BajuOpenHouse #Sale #SpecialOffer #Offer


0💬Normal

🔴 SALE PECAH GUDANG EXTENDED (31/5-1/6/20) 🔴 - 1 pasang - RM 65 + RM 8 sm/ RM 11 ss 2 pasang - RM 100 + RM 11 sm/ RM 16 ss - 🦋KURUNG MODEN EXCLUSIVE code EX🦋 💯 english cotton ✨Kain: Selisih depan ✨Pinggang: Getah penuh ✨Zip dibelakang baju ❗Our stock is always running. Please prepare 3-5 backup code for your order - Whatsapp Shya atau klik link di bio: 📲 +60182123210 📲 +60182123210 📲 +60182123210 - 📝 Order hanya dihantar selepas pembayaran. 🙏🏻 Sorry. Strictly no urgent order or booking/deposit. 📌 First pay, first serve. Thank you 💛 #KurungModen #KurungModenCotton #KurungMurah #KurungModenMurah #KurungModenExclusiveDhiaCotton #KurungModenDhiaCotton #KurungCotton #KurungBawahRM100 #BajuCikgu #BajuMurah #BajuRaya #BajuRayaMurah #BajuRayaBajet #BajuKenduri #BajuBridemaids #BajuOpenHouse #Sale #SpecialOffer #Offer


0💬Normal

Next Page