#bajurayaterkini

"MIX & MATCH PERFECT COMBINATION CIK KIAH" . Nak beli Yara blouse, tapi taktahu nak match dengan apa? Haa..tengoklah cik kiah dah tolong da ni. Yara blouse + Nichole pant 💖 Yang bestnya, Yara blouse memang boleh match dengan skirt/pant pun. ✨ . Tunggu apa lagi? Cik Kiah Sale utk yara blouse tau!


1💬Normal

Produsen berbagai macam tas souvernir,banyak pilihan bahan, serta harga termurah di kelasnya. Ready Stok , totebag, totebag warna, tas jinjing mika polos, tas berkat, tas hajatan dll harga mulai Rp 1.200 ,Order via shopee gratis ongkir http://shopee.co.id/ninasouvenir http://shopee.co.id/blacugrosir http://shopee.co.id/youra_souvenir Desain gambar dan ukuran bisa di sesuaikan keinginan. Gratis ongkir untuk pembelian dalam partai besar 🤗🤗 ------------------------------------------------------------------------ Yuk yang mau tanya-tanya atau order boleh bgt chat ke mimin WA 📲 0856-9166-9148 Telepon= (0291) 2915827 ------------------------------------------------------------------------ #tasultahsurabaya #tasultahjambi #tasultahanaklucu #tasulangtahun #bajumelayubudak #tasultahanak #tasultah #tasultahbandung #tasultahanaksolo #bajumelayukanakkanak #tasultahmurahsolo #tasultahanak #tasultahmika #tasultahanakjogja #tasultahanakmurah #tasultahkartun #l #tasultahanak #tasultahcustom #bajumelayubaby #tasultahanakgrosir #tasultahbekasi #tasultahanakmedan #tasultahanaklucu #bajurayaterkini #tasultahbogor #ninasouvenir2


0💬Normal

Produsen berbagai macam tas souvernir,banyak pilihan bahan, serta harga termurah di kelasnya. Ready Stok , totebag, totebag warna, tas jinjing mika polos, tas berkat, tas hajatan dll harga mulai Rp 1.200 ,Order via shopee gratis ongkir http://shopee.co.id/ninasouvenir http://shopee.co.id/blacugrosir http://shopee.co.id/youra_souvenir Desain gambar dan ukuran bisa di sesuaikan keinginan. Gratis ongkir untuk pembelian dalam partai besar 🤗🤗 ------------------------------------------------------------------------ Yuk yang mau tanya-tanya atau order boleh bgt chat ke mimin WA 📲 0856-9166-9148 Telepon= (0291) 2915827 ------------------------------------------------------------------------ #tasultahsurabaya #tasultahjambi #tasultahanaklucu #tasulangtahun #bajumelayubudak #tasultahanak #tasultah #tasultahbandung #tasultahanaksolo #bajumelayukanakkanak #tasultahmurahsolo #tasultahanak #tasultahmika #tasultahanakjogja #tasultahanakmurah #tasultahkartun #l #tasultahanak #tasultahcustom #bajumelayubaby #tasultahanakgrosir #tasultahbekasi #tasultahanakmedan #tasultahanaklucu #bajurayaterkini #tasultahbogor #ninasouvenir2


0💬Normal

Produsen berbagai macam tas souvernir,banyak pilihan bahan, serta harga termurah di kelasnya. Ready Stok , totebag, totebag warna, tas jinjing mika polos, tas berkat, tas hajatan dll harga mulai Rp 1.200 ,Order via shopee gratis ongkir http://shopee.co.id/ninasouvenir http://shopee.co.id/blacugrosir http://shopee.co.id/youra_souvenir Desain gambar dan ukuran bisa di sesuaikan keinginan. Gratis ongkir untuk pembelian dalam partai besar 🤗🤗 ------------------------------------------------------------------------ Yuk yang mau tanya-tanya atau order boleh bgt chat ke mimin WA 📲 0856-9166-9148 Telepon= (0291) 2915827 ------------------------------------------------------------------------ #tasultahsurabaya #tasultahjambi #tasultahanaklucu #tasulangtahun #bajumelayubudak #tasultahanak #tasultah #tasultahbandung #tasultahanaksolo #bajumelayukanakkanak #tasultahmurahsolo #tasultahanak #tasultahmika #tasultahanakjogja #tasultahanakmurah #tasultahkartun #l #tasultahanak #tasultahcustom #bajumelayubaby #tasultahanakgrosir #tasultahbekasi #tasultahanakmedan #tasultahanaklucu #bajurayaterkini #tasultahbogor #ninasouvenir2


0💬Normal

Produsen berbagai macam tas souvernir,banyak pilihan bahan, serta harga termurah di kelasnya. Ready Stok , totebag, totebag warna, tas jinjing mika polos, tas berkat, tas hajatan dll harga mulai Rp 1.200 ,Order via shopee gratis ongkir http://shopee.co.id/ninasouvenir http://shopee.co.id/blacugrosir http://shopee.co.id/youra_souvenir Desain gambar dan ukuran bisa di sesuaikan keinginan. Gratis ongkir untuk pembelian dalam partai besar 🤗🤗 ------------------------------------------------------------------------ Yuk yang mau tanya-tanya atau order boleh bgt chat ke mimin WA 📲 0856-9166-9148 Telepon= (0291) 2915827 ------------------------------------------------------------------------ #tasultahsurabaya #tasultahjambi #tasultahanaklucu #tasulangtahun #bajumelayubudak #tasultahanak #tasultah #tasultahbandung #tasultahanaksolo #bajumelayukanakkanak #tasultahmurahsolo #tasultahanak #tasultahmika #tasultahanakjogja #tasultahanakmurah #tasultahkartun #l #tasultahanak #tasultahcustom #bajumelayubaby #tasultahanakgrosir #tasultahbekasi #tasultahanakmedan #tasultahanaklucu #bajurayaterkini #tasultahbogor #ninasouvenir2


0💬Normal

Nah mini love kepada semua yang bangun subuh 💙 Comel kan @aisyahasyaa pakai #FRIYAAbyf_l kurung in light blue 😻 . . Both warna light blue dan mini pink still available size S, M, L, XL, XXL with PROMO PRICE RM149 🔥 (Normal price RM199) Harga promo ni akan tamat bila-bila je tau. Siapa cepat dia dapat 😘 . . . #bajukurung #kurung #kurungmodern #bajukurungmurah #bajutunangmurah #kurungtunang #bajukahwin #bajubridesmaid #bajukenduri #bajupengapit #bajukonvo #preconvo #bajurayaterkini #dressmalaysia #tutorialshawl #bajuconvo #lacekurung #kurunglace #printedkurung #blousemalaysia #blouseexclusive #bajuraya2020 #bajukurungterkini #kurungruffle #ootdraya #coveid #coveid2020 #wipeitdownchallenge


0💬Normal

TIJANI KURUNG WITH PARIO RETAIL RM99 POSTAGE RM9sm/RM15ss 🎀 Top Material premium moss crepe printed 🎀 pario skirt material cotton silk 🎀 Lembut, flowly,ironless, silky 🎀 Blouse No zipper (sarung terus) 🎀 skirt pario, FOC Bronze buckle for styling MEASUREMENT S/M Shoulder 15.5" Bust 38" Armhole 18" Waist 40" Hip 46" Sleeves 21" Length 27" Skirt Width 162cm Length 104cm 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 L/XL Shoulder 16" Bust 42" Armhole 21" Waist 44" Hip 49" Sleeves 22" Length 27" Skirt Width 176cm Length 104cm 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 XXXL Shoulder 17" Bust 46" Armhole 23" Waist 46 " Hip 52" Sleeves 23" Length 29" Skirt Width 196cm Length 104cm 📌Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . First PAY FIRST Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile) 📲0177674401 📲0177674401 📲0177674401 . . #bajukurungcantikmurah #minikurungmurah #bajukurungbawah100 #bajukurungplaincantik #bajukurungmoden #bajurayamurah #blouselabuhmurah #bajurayalacemurah #bajukurunglacemurah #bajukurunglace #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajuraya2020 #blousecantik #kebayabatikmurah #bajurayamurah2020 #bajurayacantikmurah2020 #bajurayalawa #bajubridesmaidmurah #leeyanaraya2020 #abayacantikmurah #bajukurungcottonenglish #telekung2rm100 #blouse4rm100 #bajurayaterkini #bajurayamoden #dudukrumah #stayathome


0💬Normal

ROSALINDA RETAIL RM135 ADD POSTAGE RM9sm/RM15ss 🎀 Material moss crepe with exclusive lace 🎀 Top kurung pahang cutting and skirt mermaid cutting 🎀 Hidden zip behind and sleeve Measurement SIZE S Shoulder 14" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 24" Length 40" SKIRT Waist 26-36" Hips 36" Length 41" 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 SIZE M Shoulder 15" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 24" Length 40" SKIRT Waist 28-38" Hips 38" Length 41" 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 SIZE L/XL Shoulder 16" Bust 42" Armhole 21" Sleeves 24 " Length 41" SKIRT Waist 32-46" Hips 46" Length 42" 📌 Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . First PAY FIRST Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile) 📲0177674401 📲0177674401 📲0177674401 . . #bajukurungcantikmurah #minikurungmurah #bajukurungbawah100 #bajukurungplaincantik #bajukurungmoden #bajurayamurah #blouselabuhmurah #bajurayalacemurah #bajukurunglacemurah #bajukurunglace #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajuraya2020 #blousecantik #kebayabatikmurah #bajurayamurah2020 #bajurayacantikmurah2020 #bajurayalawa #bajubridesmaidmurah #leeyanaraya2020 #abayacantikmurah #bajukurungcottonenglish #telekung2rm100 #blouse4rm100 #bajurayaterkini #bajurayamoden #dudukrumah #stayathome


0💬Normal

KHADEJA MODERN KEBAYA RETAIL RM135 ADD POSTAGE RM9sm/RM15ss 🎀 Material moss crepe with exclusive lace 🎀 Hidden zip infront and sleeve 🎀 Skirt mermaid cutting with full elastic waistband MEASUREMENT SIZE S Shoulder 14" Bust 35" Armhole 18" Sleeves 23" Length FRONT 29.5" Length BACK 25.5" SKIRT Waist 26-38" Hips 38" Length 40" 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 SIZE M Shoulder 15" Bust 38" Armhole 20" Sleeves 23" Length FRONT 29.5" Length BACK 25.5" SKIRT Waist 28-40" Hips 40" Length 40" 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 SIZE L/XL Shoulder 16" Bust 42" Armhole 22" Sleeves 24" Length FRONT 30" Length BACK 27" SKIRT Waist 32-46" Hips 46" Length 41" 📌Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . First PAY FIRST Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile) 📲0177674401 📲0177674401 📲0177674401 . . #bajukurungcantikmurah #minikurungmurah #bajukurungbawah100 #bajukurungplaincantik #bajukurungmoden #bajurayamurah #blouselabuhmurah #bajurayalacemurah #bajukurunglacemurah #bajukurunglace #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajuraya2020 #blousecantik #kebayabatikmurah #bajurayamurah2020 #bajurayacantikmurah2020 #bajurayalawa #bajubridesmaidmurah #leeyanaraya2020 #abayacantikmurah #bajukurungcottonenglish #telekung2rm100 #blouse4rm100 #bajurayaterkini #bajurayamoden #dudukrumah #stayathome


0💬Normal

QALSOM EXCLUSIVE KURUNG RETAIL RM140 ADD POSTAGE RM9sm/RM15ss 🎀 Material moss crepe with exclusive lace 🎀 Top kurung pahang cutting 🎀 Skirt mermaid cutting with full elastic waistband 🎀 Hidden zip behind and sleeve MEASUREMENT FREE SIZE Shoulder 14.5" Bust 36" Sleeves 23" Top Length 35" Skirt. Waist 26-38" Hips 38" Length 41" 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 SIZE L/XL Shoulder 15.5" Bust 41" Sleeves 23" Top Length 36.5" Skirt Waist 30-42" Hips 41" Length 41" 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 SIZE XXL/XXXL Shoulder 16" Bust 44" Sleeves 23.5" Top Length 37" Skirt Waist 32-43" Hips 43" Length 41" 📌Disclaimer : - Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. - The size may vary within 1"(- +) of the given size subject to tolerance. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . First PAY FIRST Serve‼️😍Contact us ( link biru di profile) 📲0177674401 📲0177674401 📲0177674401 . . #bajukurungcantikmurah #minikurungmurah #bajukurungbawah100 #bajukurungplaincantik #bajukurungmoden #bajurayamurah #blouselabuhmurah #bajurayalacemurah #bajukurunglacemurah #bajukurunglace #bajunikahmurah #bajutunangmurah #bajuraya2020 #blousecantik #kebayabatikmurah #bajurayamurah2020 #bajurayacantikmurah2020 #bajurayalawa #bajubridesmaidmurah #leeyanaraya2020 #abayacantikmurah #bajukurungcottonenglish #telekung2rm100 #blouse4rm100 #bajurayaterkini #bajurayamoden #dudukrumah #stayathome


0💬Normal

#lilykicauraya2020 SALE RM150 🔥🔥 Korang dah grab ke belum collection lily petuna ni? Jangan lupa lily petuna buat contest ootd tau. Korang wajib grab and ootd and menang duit raya RM200 tau! Cepat dm/whatsapp lynn untuk grab sale ni 😘 . . . DM/ WHATSAPP 📲 0135040782 0135040782 IG : @elynnn.co . . . . #butikmalaysia #butikonlinemalaysia #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #bazaarkl #agentlilypetuna #bajurayaterkini #bajuraya2020 #raya2020 #hijabistafashion #lilypetunaraya2020 #trustedseller #teampswaniey #pswaniey #bazaarsale #lilypetunaraya #bajurayasale #bajukurungraya #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungcantik #bajuraya #kurungmurah #lilypetunalovers #salemurahmurah


0💬Normal

#ItsNew! Mengamcem lain macam betul laa Tiara ni! Color2 diaa naiss sgt.. Dah cairr ke tuu sis? 🙈 Dasyat sungguh penangan Tiara ni! Konpem letopss habes laa u olsss.. 😍 Spsg RM99 jer Free Delivery.. . 🎀 Material Como crepe + printed 🎀 Size s/ m/ l / xl/ xxl 🎀 Bf friendly & wudhufriendly . So, kalau u ols nak dptkan Tiara ni, jom cecepat pm sy..😘 #nfhlovers #nfhboutiquegallery #nfhagent #bajuraya2020#sedondonraya #bajukurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungterkini #bajurayaterkini #bajuterkini #kurungraya #bajumoden #bajumuslimah#sedondon #bajukurungmuslimah #kurungcantik #bajusopandancantik#designterkini


0💬Normal

🔥🔥🔥𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟 𝗢𝗙𝗙𝗘𝗥 𝗥𝗠𝟲𝟬 𝗥𝗠𝟲𝟬 𝗥𝗠𝟲𝟬 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗣𝗢𝗦 𝘀𝗲𝗺𝗲𝗻𝗮𝗻𝗷𝘂𝗻𝗴🔥🔥🔥 Sehingga Jumaat ni sahaja tau. Klik link di bio📱☝🏻 +Material Premium Como Crepe +Breastfeed and Wudhu Friendly +Zip di bahagian depan baju dan pergelangan tangan +Kain A shape #BajuCantik #bajukurungterkini #KurungModen #BajuCantik #bajukurungterkini #BajuRaya2020 #KurungModen #BajuRaya2020 #SedondonBergaya #BajuNikah #BajuRayaTerkini #KurungRaya2020 #Bridesmaid #KurungMampuMilik #KurungBajet #KurungBawah100 #ByReefa


0💬Normal

SALE LILY KICAU RAYA STILL ON TAU GAIS!!!! SALE RM139 ONLY!! ⚠️LIMITED STOCK AVAILABLE!! ⚠️FREE POSTAGE / DELIVERY (KL & SELANGOR) - - 🎀HOW TO ORDER🎀 1. Wasap 0183551319 ( click on link bio) 2. Dm @ps_bytriffleshop 3. Telegram channel : TRIFFLESHOP - #lilypetuna #pslilypetuna #pslilypetunaraya #pslilypetunajb #agentlilypetuna #personalshoppermalaysia #personalshopperjb #personalshopperlilypetuna #bajurayaterkini #lilypetunaagent #bajuraya2020 #bajurayaterkini #dudukrumahsale #trustedpersonalshoppermalaysia #bazarpaknil #trustedseller #lastminuteshopping #SoRayaTetapRaya #lilykicauraya2020


0💬Normal

SALE LILY KICAU RAYA STILL ON TAU GAIS!!!! SALE RM139 ONLY!! ⚠️LIMITED STOCK AVAILABLE!! ⚠️FREE POSTAGE / DELIVERY (KL & SELANGOR) - - 🎀HOW TO ORDER🎀 1. Wasap 0183551319 ( click on link bio) 2. Dm @ps_bytriffleshop 3. Telegram channel : TRIFFLESHOP - #lilypetuna #pslilypetuna #pslilypetunaraya #pslilypetunajb #agentlilypetuna #personalshoppermalaysia #personalshopperjb #personalshopperlilypetuna #bajurayaterkini #lilypetunaagent #bajuraya2020 #bajurayaterkini #dudukrumahsale #trustedpersonalshoppermalaysia #bazarpaknil #trustedseller #lastminuteshopping #SoRayaTetapRaya #lilykicauraya2020


0💬Normal

SALE LILY KICAU RAYA STILL ON TAU GAIS!!!! SALE RM139 ONLY!! ⚠️LIMITED STOCK AVAILABLE!! ⚠️FREE POSTAGE / DELIVERY (KL & SELANGOR) - - 🎀HOW TO ORDER🎀 1. Wasap 0183551319 ( click on link bio) 2. Dm @ps_bytriffleshop 3. Telegram channel : TRIFFLESHOP - #lilypetuna #pslilypetuna #pslilypetunaraya #pslilypetunajb #agentlilypetuna #personalshoppermalaysia #personalshopperjb #personalshopperlilypetuna #bajurayaterkini #lilypetunaagent #bajuraya2020 #bajurayaterkini #dudukrumahsale #trustedpersonalshoppermalaysia #bazarpaknil #trustedseller #lastminuteshopping #SoRayaTetapRaya #lilykicauraya2020


0💬Normal

SALE LILY KICAU RAYA STILL ON TAU GAIS!!!! SALE RM139 ONLY!! ⚠️LIMITED STOCK AVAILABLE!! ⚠️FREE POSTAGE / DELIVERY (KL & SELANGOR) - - 🎀HOW TO ORDER🎀 1. Wasap 0183551319 ( click on link bio) 2. Dm @ps_bytriffleshop 3. Telegram channel : TRIFFLESHOP - #lilypetuna #pslilypetuna #pslilypetunaraya #pslilypetunajb #agentlilypetuna #personalshoppermalaysia #personalshopperjb #personalshopperlilypetuna #bajurayaterkini #lilypetunaagent #bajuraya2020 #bajurayaterkini #dudukrumahsale #trustedpersonalshoppermalaysia #bazarpaknil #trustedseller #lastminuteshopping #SoRayaTetapRaya #lilykicauraya2020


0💬Normal

SALE LILY KICAU RAYA STILL ON TAU GAIS!!!! SALE RM139 ONLY!! ⚠️LIMITED STOCK AVAILABLE!! ⚠️FREE POSTAGE / DELIVERY (KL & SELANGOR) - - 🎀HOW TO ORDER🎀 1. Wasap 0183551319 ( click on link bio) 2. Dm @ps_bytriffleshop 3. Telegram channel : TRIFFLESHOP - #lilypetuna #pslilypetuna #pslilypetunaraya #pslilypetunajb #agentlilypetuna #personalshoppermalaysia #personalshopperjb #personalshopperlilypetuna #bajurayaterkini #lilypetunaagent #bajuraya2020 #bajurayaterkini #dudukrumahsale #trustedpersonalshoppermalaysia #bazarpaknil #trustedseller #lastminuteshopping #SoRayaTetapRaya #lilykicauraya2020


0💬Normal

SOFFYA KURUNG PLAIN SERIES OF KURUNG COLLECTION MATERIAL 💃🏻100% PREMIUM CREPE 💃🏻COMFORT FOR WHOLEDAY WEAR 💃🏻KAIN MATERIAL SEJUK DAN SELESA 💃🏻5 SIZE AVAILABLE ( S – XXL) SPECIAL FEATURES 💃🏻TIDAK KECUT SETELAH DIBASUH 💃🏻WARNA TIDAK AKAN LUNTUR 💃🏻POTONGAN YANG SELESA UTK BERGERAK SEHARIAN #bajukurungmoden #bajukurungkedah #bajurayaterkini #bajukurungmurah #soffyakurung


0💬Normal

SALE LILY KICAU RAYA STILL ON TAU GAIS!!!! SALE RM139 ONLY!! ⚠️LIMITED STOCK AVAILABLE!! ⚠️FREE POSTAGE / DELIVERY (KL & SELANGOR) - - 🎀HOW TO ORDER🎀 1. Wasap 0183551319 ( click on link bio) 2. Dm @ps_bytriffleshop 3. Telegram channel : TRIFFLESHOP - #lilypetuna #pslilypetuna #pslilypetunaraya #pslilypetunajb #agentlilypetuna #personalshoppermalaysia #personalshopperjb #personalshopperlilypetuna #bajurayaterkini #lilypetunaagent #bajuraya2020 #bajurayaterkini #dudukrumahsale #trustedpersonalshoppermalaysia #bazarpaknil #trustedseller #lastminuteshopping #SoRayaTetapRaya #lilykicauraya2020


0💬Normal

Next Page