#bajukurungsimplemurah

Selamat malam.. 😘 NEW RELEASE . KINI DENGAN WARNA2 YANG SANGAT HOT DAN TREAND 2020. SANGAT SESUAI TEMA RAYA 2020 UOLLS. . . Design Cantik! Color menarik! Kualiti pula..fuhh! memang tak mengecewakan😍😍 Serius mmg cantekks! Rugi x grab now! Jgn tunggu lama2 tau! . . ----------------------------------------------- Detail koleksi KURUNG ARISSA -----------------------------------------------🌸 Material high quality como crepe yg superr selesa. 🌸 Potong mini kurung pahang yg sgt exclusive 🌸 10 warna pilihan trend terkini 🌸 Ready stok 🌸 Wudhuk friendly . . SALE GRAB NOW ‼️‼️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM65 SM/ RM70 SS ( 📦 FREE POSTAGE ) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #igshopbajukurungmurah #bajukurungplain #bajukurungmaroon #bajukurungmodern #bajukurungsimplemurah #kurungmodenplain #bajukurungmodensimple #bajukurungpahangmurah #bajukurungbawahrm100 #kurungmodenmurah #minikurungplain #kurungplainmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungpahang #minikurungmurah #bajukurungolivegreen #minikurungpahang #bajukurungemeraldgreen #bajuraya2020 #bajukurungdarkpurple #minikurungcantik #bajukurungmodensimple #bajukurungdarkgrey #terapiinstagram #kurungmodern #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #ajimaura #majlissekolah


0💬Normal

Selamat malam.. 😘 NEW RELEASE . KINI DENGAN WARNA2 YANG SANGAT HOT DAN TREAND 2020. SANGAT SESUAI TEMA RAYA 2020 UOLLS. . . Design Cantik! Color menarik! Kualiti pula..fuhh! memang tak mengecewakan😍😍 Serius mmg cantekks! Rugi x grab now! Jgn tunggu lama2 tau! . . ----------------------------------------------- Detail koleksi KURUNG ARISSA -----------------------------------------------🌸 Material high quality como crepe yg superr selesa. 🌸 Potong mini kurung pahang yg sgt exclusive 🌸 10 warna pilihan trend terkini 🌸 Ready stok 🌸 Wudhuk friendly . . GRAB NOW ‼️‼️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM65 SM/ RM70 SS 📦 FREE POSTAGE ) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #igshopbajukurungmurah #bajukurungplain #bajukurungsedondonraya #bajukurungmodern #bajukurungsimplemurah #kurungmodenplain #bajukurungmodensimple #bajukurungpahangmurah #bajukurungbawahrm100 #kurungmodenmurah #minikurungplain #kurungplainmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungpahang #minikurungmurah #bajukurungnursingmurah #minikurungpahang #bajukurungnavyblue #bajuraya2020 #bajukurungnudebrown #minikurungcantik #bajukurungmodensimple #bajukurungnude #bajukurungbawahrm100 #kurungmodern #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #cikguseo #majlissekolah


39💬Normal

⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ . . . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! . . 🌹Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🌹Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak 🌹Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL) . . 📌harga tak termasuk postage 📌Click link whatsapp dekat bio . . . #kurungpastel #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungmustard #bajukurungmurah


0💬Normal

⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ . . . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! . . 🌹Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🌹Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak 🌹Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL) . . 📌harga tak termasuk postage 📌Click link whatsapp dekat bio . . . #kurungpastel #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungmurah #bajukurunggreymurah


0💬Normal

⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ . . . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! . . 🌹Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🌹Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak 🌹Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL) . . 📌harga tak termasuk postage 📌Click link whatsapp dekat bio . . . #kurungpastel #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungmurah #bajukurungputihmurah


0💬Normal

⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ . . . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! . . 🌹Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🌹Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak 🌹Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL) . . 📌harga tak termasuk postage 📌Click link whatsapp dekat bio . . . #kurungpastel #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungmurah


0💬Normal

⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ . . . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! . . 🌹Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🌹Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak 🌹Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL) . . 📌harga tak termasuk postage 📌Click link whatsapp dekat bio . . . #kurungpastel #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungmurah


0💬Normal

⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ ⚠️2 PASANG RM100⚠️ . . . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . . FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! . . 🌹Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🌹Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak 🌹Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL) . . 📌harga tak termasuk postage 📌Click link whatsapp dekat bio . . . #kurungpastel #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungmurah


0💬Normal

SALE 6.6 🎉🎉 Untuk yg sabar menanti sahajaaa kerana order akan diproses dlm masa 15 hari tau 😊 . Whatsapp to purchase thank you 😊 #bajumuslimah #bajukurungtakpayahgosok #bajukerja #bajurayaonline #bajukurungsimplemurah #lorezkurung #bajukurungsabella


0💬Normal

Rekaan istimewa untuk yang mahukan gaya yang RINGKAS DAN ELEGAN. harga ofkos bawah rm100 shj 😍 . . • Material: Pearl skin high quality • 5 Warna • Leher bulat,Zip didepan • Zip ditangan • Baju cutting Loose • Kain getah separuh & zip • Dihiasi button • Size: S, M, L, XL XXL . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM85SM / RM90SS 📦 Free Postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #igshopbajukurungmurah #terapiinstagram #bajukurungmintgreen #bajukurungmodern #bajukurungsimplemurah #kurungmodenplain #bajukurungmodensimple #bajukurungpahangmurah #bajukurungbawahrm100 #kurungmodenmurah #minikurungplain #kurungplainmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #bajukurungterbaru2020 #rayahaji2020 #bajukurungdustypink #bajuraya2020 #bajukurungmaroon #minikurungcantik #bajukurungmodensimple #bajukurungnavyblue #bajukurungbawahrm100 #kurungmodern #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #igshopbajukurungmurah #aidiladha2020


0💬Normal

Rekaan istimewa untuk yang mahukan gaya yang RINGKAS DAN ELEGAN. harga ofkos bawah rm100 shj 😍 . . • Material: Pearl skin high quality • 5 Warna • Leher bulat,Zip didepan • Zip ditangan • Baju cutting Loose • Kain getah separuh & zip • Dihiasi button • Size: S, M, L, XL XXL . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM85SM / RM90SS 📦 Free Postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #igshopbajukurungmurah #bajukurungplain #bajukurungmintgreen #bajukurungmodern #bajukurungsimplemurah #kurungmodenplain #bajukurungmodensimple #bajukurungpahangmurah #bajukurungbawahrm100 #kurungmodenmurah #minikurungplain #kurungplainmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #bajukurungterbaru2020 #rayahaji2020 #bajukurungdustypink #bajuraya2020 #bajukurungpeach #minikurungcantik #bajukurungmodensimple #bajukurungmavyblue #bajukurungbawahrm100 #kurungmodern #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #igshopbajukurungmurah #aidiladha2020


0💬Normal

Rekaan istimewa untuk yang mahukan gaya yang RINGKAS DAN ELEGAN. harga ofkos bawah rm100 shj 😍 . . • Material: Pearl skin high quality • 5 Warna • Leher bulat,Zip didepan • Zip ditangan • Baju cutting Loose • Kain getah separuh & zip • Dihiasi button • Size: S, M, L, XL XXL . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM85SM / RM90SS 📦 Free Postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #igshopbajukurungmurah #bajukurungplain #bajukurungsedondonraya #bajukurungmodern #bajukurungsimplemurah #kurungmodenplain #bajukurungmodensimple #bajukurungpahangmurah #bajukurungbawahrm100 #kurungmodenmurah #minikurungplain #kurungplainmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #bajukurungnursingmurah #bajukendurikahwin #bajukurungdustypink #bajuraya2020 #bajukurungpeach #minikurungcantik #bajukurungmodensimple #bajukurungemerald #bajukurungbawahrm100 #kurungmodern #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #cikguseo #majlissekolah


94💬Normal

HASNURI LEBARAN SALE ‼️😍🥳 . . 📌 HANAA KURUNG . HANYA *RM60* SAHAJA UNTUK SEPASANG BAJU . HARGA TIDAKTERMAUK POSTAGE.. . .📲 Klik link di bio untuk tempahan. . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #hasnuri #bajukurung #bajuraya #bajuraya2020 #bajukurung2020 #kurungmodenmurah #setsuitRM50 #suitRM50 #bajukurungpahang #bajukurunghasnuri #bajukurungbawahRM100 #bjaukurungmurah #bajukurungironless #bajukurungmodern #bajukurungkosong #bajukurungbridesmaids #bajukurungbridesmaid #bajukurungbridesmaidmurah #bajukurungplain #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungcantikmurah #riebazar #bazarpaknil #bazaronliner


3💬Normal

Rekaan istimewa untuk yang mahukan gaya yang RINGKAS DAN ELEGAN... 😍 . . • Material: Pearl skin high quality • 9 Warna • Leher bulat,Zip belakang • Zip ditangan • Baju cutting Loose • Kain getah separuh & zip • Kain potong 6 • Size: S, M, L, XL XXL . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM89 📦 Free Postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Nesya kurung #igshopbajukurungmurah #bajukurungplain #bajukurungsedondonraya #kurungplainmurah #bajukurungsimplemurah #kurungmodenplain #bajukurungmodensimple #bajukurungkainkembangpayung #bajukurungbabyblue #kurungmodenmurah #minikurungplain #kurungplainmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #terapiinstagram #bajukendurikahwin #bajukurungnude #bajuraya2020 #bajukurungnudebrown #minikurungcantik #bajukurungmodensimple #bajukurungmintgreen #bajukurungbawahrm100 #kurungmodern #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #rayahaji2020 #harirayaaidiladha2020


0💬Normal

Rekaan istimewa untuk yang mahukan gaya yang RINGKAS DAN ELEGAN... 😍 . . • Material: Pearl skin high quality • 9 Warna • Leher bulat,Zip belakang • Zip ditangan • Baju cutting Loose • Kain getah separuh & zip • Kain potong 6 • Size: S, M, L, XL XXL . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM89 📦 Free Postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Nesya kurung #igshopbajukurungmurah #bajukurungplain #bajukurungsedondonraya #kurungplainmurah #bajukurungsimplemurah #kurungmodenplain #bajukurungmodensimple #bajukurungpahangmurah #bajukurungbabyblue #kurungmodenmurah #minikurungplain #kurungplainmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #terapiinstagram #bajukendurikahwin #bajukurungolivegreen #bajuraya2020 #bajukurungnavyblue #minikurungcantik #bajukurungmodensimple #bajukurungtealblue #bajukurungbawahrm100 #kurungmodern #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #rayahaji2020 #harirayaaidiladha2020


0💬Normal

Rekaan istimewa untuk yang mahukan gaya yang RINGKAS DAN ELEGAN... 😍 . . • Material: Pearl skin high quality • 9 Warna • Leher bulat,Zip belakang • Zip ditangan • Baju cutting Loose • Kain getah separuh & zip • Kain potong 6 • Size: S, M, L, XL XXL . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM89 📦 Free Postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Nesya kurung #igshopbajukurungmurah #bajukurungplain #bajukurungsedondonraya #bajukurungdustyblue #bajukurungsimplemurah #kurungmodenplain #bajukurungmodensimple #bajukurungpahangmurah #bajukurungbabyblue #kurungmodenmurah #minikurungplain #kurungplainmurah #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #minikurungmurah #bajukurungnursingmurah #bajukendurikahwin #bajukurungdustypink #bajuraya2020 #bajukurungmaroon #minikurungcantik #bajukurungmodensimple #bajukurungemerald #bajukurungbawahrm100 #kurungmodern #bajukurungkerjamurah #bajukurungcantikmurah #cikguseo #majlissekolah


66💬Normal

HASNURI LEBARAN SALE ‼️😍🥳 . . 📌 HANAA KURUNG . HANYA *RM69* SAHAJA UNTUK SEPASANG BAJU DAN OFFER *FREE POSTAGE* KE SELURUH MALAYSIA ‼️😱😱😱 . . JOM CEPAT CEPAT GRAB OFFER FREE POSTAGE NI ‼️🔥 https://www.wasap.my/60132509055/hanaakurung. . .📲 Klik link di bio untuk tempahan. . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #hasnuri #bajukurung #bajuraya #bajuraya2020 #bajukurung2020 #kurungmodenmurah #setsuitRM50 #suitRM50 #bajukurungpahang #bajukurunghasnuri #bajukurungbawahRM100 #bjaukurungmurah #bajukurungironless #bajukurungmodern #bajukurungkosong #bajukurungbridesmaids #bajukurungbridesmaid #bajukurungbridesmaidmurah #bajukurungplain #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungcantikmurah #riebazar #bazarpaknil #bazaronliner


0💬Normal

HASNURI LEBARAN SALE ‼️😍🥳 . . 📌 CIK KIAH RAYA . HANYA *RM69* SAHAJA UNTUK SEPASANG BAJU DAN OFFER *FREE POSTAGE* KE SELURUH MALAYSIA ‼️😱😱😱 . . JOM CEPAT CEPAT GRAB OFFER FREE POSTAGE NI ‼️🔥 https://www.wasap.my/60132509055/cikkiahraya. . .📲 Klik link di bio untuk tempahan. . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #hasnuri #bajukurung #bajuraya #bajuraya2020 #bajukurung2020 #kurungmodenmurah #setsuitRM50 #suitRM50 #bajukurungpahang #bajukurunghasnuri #bajukurungbawahRM100 #bjaukurungmurah #bajukurungironless #bajukurungmodern #bajukurungkosong #bajukurungbridesmaids #bajukurungbridesmaid #bajukurungbridesmaidmurah #bajukurungplain #bajukurungsimple #bajukurungsimplemurah #bajukurungcantikmurah #riebazar #bazarpaknil #bazaronliner


2💬Normal

Next Page