#bajukurungmodencantik

NEW ARRIVAL MINI KURUNG SAMIRRAH PRICE : RM135 ADD POS RM8SM / RM13SRWK /RM16SBH LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :13" Bust :36" Armhole:18" Sleeves: 23" Length :35" SKIRT: Waist :26-36" Hips :38" Length :41" * LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :14" Bust :38" Armhole:19" Sleeves: 24" Length :36" SKIRT: Waist :28-38" Hips :39" Length :41" *** LABEL L Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :41" Armhole:20" Sleeves: 24" Length :36" SKIRT: Waist :3-44" Hips :44" Length :41.5" *** LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder :16" Bust :43" Armhole:21" Sleeves: 24.5" Length :37" SKIRT: Waist :34-46" Hips :47" Length :41.5" AVAILABLE IN SIZES *S,M,L&XL **refer measurement guide -Material moss crepe with lace -Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah Nak order klik whatsapp di BIO #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungmodencantik #bajukurungmodenmurahmalaysia #bajukurung #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungnikah #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahputih #bajunikahmuslimah #bajunikahsimple #bajunikahmurahonline #bajunikahmalaysia #bajunikahan #bajukurungnikahplussize #bajunikahcantik #bajunikahterkini #bajukainkembang #bajukurungkembangpayung #kainkembangpayung #kurungnikah #kurungnikahmurah #kurungrayahaji #bajurayahaji #bajurayahaji2020 #bajurayahaji2020 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajurayacantik


0💬Normal

NEW ARRIVAL MINI KURUNG SAMIRRAH PRICE : RM135 ADD POS RM8SM / RM13SRWK /RM16SBH LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :13" Bust :36" Armhole:18" Sleeves: 23" Length :35" SKIRT: Waist :26-36" Hips :38" Length :41" * LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :14" Bust :38" Armhole:19" Sleeves: 24" Length :36" SKIRT: Waist :28-38" Hips :39" Length :41" *** LABEL L Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :41" Armhole:20" Sleeves: 24" Length :36" SKIRT: Waist :3-44" Hips :44" Length :41.5" *** LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder :16" Bust :43" Armhole:21" Sleeves: 24.5" Length :37" SKIRT: Waist :34-46" Hips :47" Length :41.5" AVAILABLE IN SIZES *S,M,L&XL **refer measurement guide -Material moss crepe with lace -Hidden zip at sleeve & back -skirt full elastic waistband Note : ukuran di atas tertakluk kepada toleransi +/- 0.5 inci & kesan pencahayaan mungkin sedikit berubah Nak order klik whatsapp di BIO #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungmodencantik #bajukurungmodenmurahmalaysia #bajukurung #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungnikah #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahputih #bajunikahmuslimah #bajunikahsimple #bajunikahmurahonline #bajunikahmalaysia #bajunikahan #bajukurungnikahplussize #bajunikahcantik #bajunikahterkini #bajukainkembang #bajukurungkembangpayung #kainkembangpayung #kurungnikah #kurungnikahmurah #kurungrayahaji #bajurayahaji #bajurayahaji2020 #bajurayahaji2020 #bajurayamurah #bajurayasimple #bajurayacantik


0💬Normal

Lawa sangatla . Sape suka pink wajib grab sekarang. Rm50 jerr😍


1💬Normal

[LAST CALL] 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐧𝐠 𝐍𝐚𝐮𝐫𝐚𝐡 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐨𝐜𝐤 𝐨𝐧 𝐒𝐀𝐋𝐄 | 𝐑𝐌𝟖𝟗 𝘊𝘰𝘭𝘰𝘶𝘳𝘴 𝘪𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘤𝘬 : 𝘑𝘦𝘵 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬, 𝘔𝘦𝘳𝘰𝘰𝘯, 𝘗𝘦𝘢𝘳𝘭 𝘞𝘩𝘪𝘵𝘦, 𝘌𝘮𝘦𝘳𝘢𝘭𝘥 𝘎𝘳𝘦𝘦𝘯, 𝘙𝘰𝘺𝘢𝘭 𝘗𝘶𝘳𝘱𝘭𝘦, 𝘉𝘢𝘣𝘺 𝘉𝘭𝘶𝘦, 𝘔𝘰𝘤𝘩𝘢, 𝘉𝘢𝘣𝘺 𝘠𝘦𝘭𝘭𝘰𝘸, 𝘖𝘹𝘧𝘰𝘳𝘥 𝘉𝘭𝘶𝘦, 𝘔𝘪𝘯𝘵 𝘎𝘳𝘦𝘦𝘯


1💬Normal

#ItsNew! Mengamcem lain macam betul laa Tiara ni! Color2 diaa naiss sgt.. Dah cairr ke tuu sis? 🙈 . Dasyat sungguh penangan Tiara ni! Konpem letopss habes laa u olsss.. 😍 . Spsg RM99 jer Free Delivery.. . 🎀 Material Como crepe + printed 🎀 Size s/ m/ l / xl/ xxl 🎀 Bf friendly & wudhufriendly . So, kalau u ols nak dptkan Tiara ni, jom cecepat pm KakJue skrg! . #azahraapparel #nfhagent #nfhlover #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #bajukurungmalaysia #bajukurungbatik #bajukurungplain #bajukurungmodenmurah #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmuslimah #bajukurungcorak #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurunglawa #bajukurungmodencantik #bajukurungsiap #bajukurung2020


0💬Normal

🌷BATEK ACASIA 🌷 (SWIPE UTK UKURAN) #acasia_kh . . --------- HARGA ---------- RM110 SEM RM115 SS Saiz XXL ADD RM10 . . ✔️Pattern baju kurung kedah (tiada dat) ✔️Corak batik penuh ✔️Material batik bali cotton. Minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk, serap peluh serta tidak panas ✔️Kain lipat batik ✔️Saiz dari M sehingga XXL . . NAK ORDER? SCREENSHOT GAMBAR, NYATAKAN SAIZ DAN WHATSAPP 0194457179


1💬Normal

🌷BATEK ACASIA 🌷 (SWIPE UTK UKURAN) #acasia_kh . . --------- HARGA ---------- RM110 SEM RM115 SS Saiz XXL ADD RM10 . . ✔️Pattern baju kurung kedah (tiada dat) ✔️Corak batik penuh ✔️Material batik bali cotton. Minimal iron , texture lembut & menarik, kain sejuk, serap peluh serta tidak panas ✔️Kain lipat batik ✔️Saiz dari M sehingga XXL . . NAK ORDER? SCREENSHOT GAMBAR, NYATAKAN SAIZ DAN WHATSAPP 0194457179


1💬Normal

Ramai yang dah ketagih‼️ Koleksi baju kurung Tiara terus menghantui. Bila dah cuba sekali, pasti jatuh hati. Minta cik abang beli, adik manis nak lagi 😘 . Jom klik link wasap KakJue dibio tau untuk order dan pertanyaan. Baju ni ready stock. Buat payment kita terus pos. Tak payah tunggu lama-lama.😍 . #azahraapparel #nfhlovers #nfhagent #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmodern #bajukurungmurahcantik #bajukurungbatikmurah #bajukurung2020 #bajukurungprinted #bajukurungsale #bajukurungexclusive #bajukurungsiap #bajukurungmodencantik #bajukurungcikgu #bajukurungsimple #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungcorak #bajukurungmuslimah #bajukurunglawa #bajukurungmalaysia


0💬Normal

Baru je restok beberapa hari lepas. Dah tinggal S M dah. 😳 Victoria ni memang ramai peminat confirm2 la cepat habis sebab lawa corak ye dokkk.


3💬Normal

LOW IN STOCK. Grace Kurung in wheat cream & black ✨ alahai cantiknya kan dua color ni 🤩 . Material: Faux satin fabric Promo price: RM149 (normal RM199) Other features: Nursing & wudhu friendly . DM or whatsapp ain for more details. Click link on bio.


1💬Normal

selamat petang gais..😘 . . MAWAR KEBAYA ●Fabric : sb line ●Zip depan ●Kain lipat batik ●Fabrik tidak mudah mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin . . (*note : color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting) . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM93sm / RM97ss 📦 Free postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #bajukurungmurah #koleksibajuraya2020 #bajukurungsongketprinted #bajukurungterbaru2020 #bajukurungsongketmoden #kurungmodensongketmurah #bajukurungmodencantik #bajuraya2020 #terapiinstagram #kurungriaumodensongket #kebayamurah #kurungpahangsongket #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #kebayamaroon #bajukurungraya2020 #kebayapeach #igbajukurungmurah #bajukurungsongketmaroon #kurungsongketmoden #bajukurungpahang #kebarungmaroon #bajukurungmoden #bajukurungsongketpeach #kainpasangmurah #kebayabawahrm100 #bisnesonlinemalaysia #ajimaura


0💬Normal

selamat petang gais..😘 . . MAWAR KEBAYA ●Fabric : sb line ●Zip depan ●Kain lipat batik ●Fabrik tidak mudah mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin . . (*note : color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting) . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM93sm / RM97ss 📦 Free postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #bajukurungmurah #koleksibajuraya2020 #bajukurungsongketprinted #bajukurungterbaru2020 #bajukurungsongketmoden #kurungmodensongketmurah #bajukurungmodencantik #bajuraya2020 #terapiinstagram #kurungriaumodensongket #kebayamurah #kurungpahangsongket #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #bajukurungriaumoden #bajukurungraya2020 #igbajurayamurah #igbajukurungmurah #bajukurungbabyblue #kurungsongketmoden #kebayababyblue #kebarungbabyblue #bajukurungmoden #bajukurungsongketbabyblue #kainpasangmurah #kebayasongket #bisnesonlinemalaysia #ajimaura


0💬Normal

selamat petang gais..😘 . . MAWAR KEBAYA ●Fabric : sb line ●Zip depan ●Kain lipat batik ●Fabrik tidak mudah mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin . . (*note : color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting) . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ RM93sm / RM97ss 📦 Free postage ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . #bajukurungmurah #koleksibajuraya2020 #bajukurungsongketprinted #bajukurungterbaru2020 #bajukurungsongketmoden #kurungmodensongketmurah #bajukurungmodencantik #bajuraya2020 #terapiinstagram #kurungriaumodensongket #kebayamurah #kurungpahangsongket #bajukurungplainmurah #bajukurungcorakmurah #bajukurungriaumoden #bajukurungraya2020 #igbajurayamurah #igbajukurungmurah #bajukurungsongketdustypink #kurungsongketmoden #bajukurungpahang #kebarungnavyblue #bajukurungmoden #bajukurungsongketnavyblue #kainpasangmurah #kebayasongket #bisnesonlinemalaysia #ajimaura


50💬Normal

LAST DAY SALE🌸 warna Baby Blue untuk Naurah dah ada stock semua size😍 siapa cepat dia dapat😘 check igs kalau nak tengok close up😁 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐧𝐠 𝐍𝐚𝐮𝐫𝐚𝐡 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐨𝐜𝐤 𝐨𝐧 𝐒𝐀𝐋𝐄 | 𝐑𝐌𝟖𝟗 𝘊𝘰𝘭𝘰𝘶𝘳𝘴 𝘪𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘤𝘬 : 𝘑𝘦𝘵 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬, 𝘔𝘦𝘳𝘰𝘰𝘯, 𝘗𝘦𝘢𝘳𝘭 𝘞𝘩𝘪𝘵𝘦, 𝘌𝘮𝘦𝘳𝘢𝘭𝘥 𝘎𝘳𝘦𝘦𝘯, 𝘙𝘰𝘺𝘢𝘭 𝘗𝘶𝘳𝘱𝘭𝘦, 𝘉𝘢𝘣𝘺 𝘉𝘭𝘶𝘦, 𝘔𝘰𝘤𝘩𝘢, 𝘉𝘢𝘣𝘺 𝘠𝘦𝘭𝘭𝘰𝘸, 𝘖𝘹𝘧𝘰𝘳𝘥 𝘉𝘭𝘶𝘦, 𝘔𝘪𝘯𝘵 𝘎𝘳𝘦𝘦𝘯


1💬Normal

🌸TIARA V3🌸 (SWIPE UTK UKURAN) #tiara_kh . . ----------- HARGA ----------- RM99 SEM RM101 SS . . ✔️Material PRINTED COMO CREPE ✔️Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju ✔️Lengan mudah disinsing (butang di pergelangan tangan) ✔️Design kurung moden dengan corak menarik ✔️Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang) . . NAK ORDER? SCREENSHOT GAMBAR, NYATAKAN SAIZ DAN WHATSAPP 0194457179


1💬Normal

🌸TIARA V3🌸 (SWIPE UTK UKURAN) #tiara_kh . . ----------- HARGA ----------- RM99 SEM RM101 SS . . ✔️Material PRINTED COMO CREPE ✔️Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju ✔️Lengan mudah disinsing (butang di pergelangan tangan) ✔️Design kurung moden dengan corak menarik ✔️Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang) . . NAK ORDER? SCREENSHOT GAMBAR, NYATAKAN SAIZ DAN WHATSAPP 0194457179


1💬Normal

‼️KURUNG PASTEL PROMO SYAWAL‼️ . . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . . HARGA : RM49 SEPASANG Saiz 4xl tambah RM5 sahaja *harga tidak termasuk pos* *LAST PROMO 22/6/2020* FAKTA pasal Kurung Pastel ni yang korang wajib tahu! Assalamualaikum semua✨ . 🌹Design yang simple dan khas untuk mereka yang ingin nampak sopan 🌹Material comocrepe yang sangat selesa, Serius tak panas dan nyaman je bila pakai 🌹Wudhuk friendly. Senang nak ambil wudhuk, just buka je zip tu 🌹Bf friendly untuk ibu2 yang menyusukan anak 🌹Pilihan warna yang menarik, rasa macam nak grab semua warna je! 🌹Ada pilihan size kecil sehingga plussize ( XS hingga 4XL) . . . #bajuraya2020 #bajurayamurah #bajuraya #bajurayacantik #bajuraya2020cantik #bajuraya2020murah #bajukurung #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungraya #bajukurunglace #bajukurungmodenmurah #bajukurungmodencantik #bajukurungsimple #bajukurungbigsize #bajukurungterkini #bajukurungmodenraya #bajukurungmodenplussize #bajukurungmodern #bajukurungmalaysia #bajukurungsongket #bajuraya2020latest #bajurayasedondon #bajurayamoden #bajukurungmodenmurah #reesacollectioncatalogue


0💬Normal

Next Page